Image: ARROW DOWN

Zašto sustavi za mjerenje glukoze u krvi CONTOUR®?

Predani smo stvaranju sustava za mjerenje glukoze koji su jednostavni za rukovanje i s dokazanom točnošću kako bi osobama sa šećernom bolešću omogućili bolje informacije za donošenje ispravnih odluka.

Bolje informacije za donošenje ispravnih odluka

Obitelj glukometara CONTOUR®NEXT pokazala je visoku točnost* i jednostavnost rukovanja. Za pregled glukometara pogledajte odjeljak PROIZVODI na ovim web stranicama.
Mi u tvrtki Ascensia Diabetes Care, svojim vam glukometrima želimo pružiti dvije stvari. Kao prvo, visoko točne rezultate – za pomoć u donošenju boljih odluka u regulaciji šećerne bolesti. Drugo, želimo vam omogućiti što jednostavnije dobivanje informacija koje su vam potrebne, a to znači pri kreiranju glukometara uključiti tehnologije koje mjerenje čine jednostavnijim i prilagođenim modernom životu.
Glukometri CONTOUR® prikazuju rezultate mjerenja u jedinicama koje su uobičajene u vašoj državi (mmol/L).

*Sustavi za mjerenje CONTOUR®NEXT nadilaze zahtjeve ISO norme za točnost 15197:2013 koja utvrđuje da 95% izmjerenih vrijednosti glukoze mora biti unutar ± 0.83 mmol/L u odnosu na prosječnu vrijednost dobivenu referentnom metodom za koncetracije glukoze <5.55 mmol/L ili unutar ±15% za koncentracije glukoze ≥5.55 mmol/L.

Request free meterUpit sada