O tvrtki Ascensia Diabetes Care

Osnovana 2016. kada je PHC Holdings (ranije poznat kao Panasonic Healthcare Holdings) kupio društvo Bayer Diabetes Care, tvrtka Ascensia Diabetes Care globalno je društvo u potpunosti posvećeno poboljšanju zdravlja i života osoba s dijabetesom.

Sa sjedištem u Baselu u Švicarskoj, Ascensia više od 80 godina pomaže ljudima u regulaciji dijabetesa. Naši proizvodi prodaju se u više od 125 zemalja diljem svijeta.

Posjedujemo svjetski poznat portfelj sustava za mjerenje glukoze u krvi CONTOUR® i ekskluzivni smo globalni distribucijski partner za sustave za kontinuirano mjerenje glukoze Eversense® tvrtke Senseonics. Odlučni smo u tome da u portfelj uključimo još inovativnih proizvoda koji mijenjaju živote.

Image: SITEASSETS ABOUT US ABOUT US LIFESTYLE

Naš pristup

Naš je cilj nuditi proizvode i rješenja koji svakodnevno pozitivno utječu na živote osoba s dijabetesom. Želimo osigurati da ljudima dijabetes ne bude prepreka za budućnost te im omogućiti da žive ispunjene živote.

Zašto sustavi glukometra CONTOUR®?

Naš asortiman proizvoda spaja najsuvremeniju tehnologiju i funkcionalnost prilagođenu korisniku koja olakšava regulaciju dijabetesa jasnim i točnim očitanjima u koja se možete pouzdati.

Našom tehnologijom nastojimo što više pojednostavniti regulaciju dijabetesa da biste dobili podatke potrebne za donošenje informiranih odluka te pružiti sustave koji olakšavaju mjerenje i prilagođavaju ga suvremenom načinu života.

 

Naša povijest

Više od 80 godina stalna istraživanja omogućuju našem timu da predvodi razvoj tehnologije i sustava za mjerenje glukoze u krvi. Te inovacije osmišljene su ne samo da zadovolje potrebe pacijenata već i pojednostave i poboljšaju njihove živote.

 

  • Pokrenuli smo platformu za upravljanje podacima o dijabetesu GlucoContro.online* za liječnike i osobe s dijabetesom.

   Contour Diabetes App

   2023

  • Pokrenuli smo pametniju verziju naše aplikacije CONTOUR®DIABETES app s novim značajkama za podršku samoregulacije za osobe s dijabetesom.

   Ascensia Diabetes Care

   2018

  • Tvrtka Ascensia Diabetes Care osnovana je prodajom društva Bayer Diabetes Care tvrtki Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd.

   CONTOUR PLUS

   2016

  • Predstavili smo prve u portfelju glukometre CONTOUR®PLUS, našu sljedeću generaciju visoko preciznih proizvoda za regulaciju dijabetesa.

   CONTOUR TS

   2012

  • Predstavili smo niz uređaja za mjerenje glukoze u krvi s tehnologijom No Coding® (Bez kodiranja), uključujući glukometre BREEZE® i CONTOUR®.

   Contour

   2003

  • Predstavili smo glukometar Elite®, prvi glukometar koji upotrebljava tehnologiju „sip-in” i prvi sustav za mjerenje glukoze u krvi s malim volumenom uzorka (3 mikrolitra).

   Ames Reflectance Meter

   1993

  • Zahvaljujući nekadašnjem odjelu Ames, predstavili smo Ames Reflectance Meter, prvi prijenosni glukometar.

   Bayer Clinitest

   1969

  • Razvili smo Clinitest®, prvi praktični test s tabletama za mjerenje smanjenja tvari u urinu, kao što je glukoza.

   Contour Diabetes App

   1941