Naše mjere povezane s COVID-19 i utjecajem na opskrbu

11. prosinca 2020

Kako je broj slučajeva bolesti COVID-19 u porastu u većini zemalja svijeta, nastavljamo se pridržavati lokalnih smjernica i propisa kako bismo osigurali zdravlje i sigurnost svojih zaposlenika, kupaca i partnera. Većini zaposlenika savjetuje se rad od kuće, a, gdje je to moguće, sastanci se održavaju na daljinu.

Nadalje, nastavljamo pratiti i optimizirati svoj opskrbni lanac kako bismo ublažili trenutne izazove te do sada nismo iskusili značajnije poremećaje u opskrbi ili nestanak zaliha kao posljedicu pandemije.

19. svibnja 2020

Nastavljamo pažljivo pratiti situaciju s COVIDOM-19 i možemo potvrditi da ne vidimo bilo kakvih zastoja u isporuci naših test senzora i glukometara zbog COVIDA-19. Mjere koje poduzimamo za održavanje zdravlja i sigurnosti ostaju nepromijenjene u odnosu na našu prvobitnu izjavu od 19. ožujka 2020. godine.

19. ožujka 2020

Za PHC Group i Ascensia Diabetes Care, zdravlje i sigurnost naših kupaca, zaposlenika i pacijenata kojima pomažemo naš su glavni prioritet.

Nastavljamo pratiti globalni utjecaj epidemije COVID-19 i poduzimamo sve odgovarajuće mjere kako bismo zaštitili zaposlenike i umanjili utjecaj na osobe koje se oslanjaju na naše proizvode i usluge.

Trenutačno se čini kako nema utjecaja na opskrbu naših test senzora i glukometara te u dogledno vrijeme ne predviđamo probleme vezane uz isporuku tih proizvoda zbog COVID-19.

Unatoč tome, naišli smo na neke izazove s prijevozom zbog pojačanih kontrola cestovnog prijevoza na granicama i smanjenjem broja komercijalnih letova koji utječu na dostupnost zračnog prijevoza. Iako to ne utječe izravno na našu sposobnost isporuke proizvoda, može imati utjecaja na opskrbu na određenim tržištima, ovisno o tome koliko dugo ova ograničenja potraju.

Međutim, imamo dobre planove kontinuiteta poslovanja za upravljanje globalnom opskrbom i usko surađujemo s našim partnerima kako bismo osigurali da možemo održavati proizvodnju i opskrbu naših test senzora i glukometara u svim zemljama.

Naši se proizvodi proizvode u Japanu i Indoneziji gdje trenutačno proizvodnja teče bez poteškoća. Naša postrojenja za pakiranje i distribuciju proizvoda kojima upravlja treći dobavljač nalaze se u Poljskoj i SAD-u i rade normalno. Nastavit ćemo redovito pratiti stanje s COVID-19 i sve utjecaje koje može imati na naš lanac opskrbe.

Nalazimo se u vrlo dinamičnoj situaciji u kojoj nadležna tijela redovito izdaju nove informacije i smjernice koje usvajamo kako je prikladno za svako tržište na kojem poslujemo. Nastavit ćemo procjenjivati situaciju kako bismo utvrdili koje daljnje mjere trebamo poduzeti i objavljivat ćemo sve nove informacije putem naše web stranice, www.diabetes.ascensia.com.hr Nastavite posjećivati našu web stranicu radi kontinuirane komunikacije našeg tima vezano uz ovaj problem.

Request free meterUpit sada